Udruženje Naša djeca realizator je humanitarne akcije za pomoć socijalno ugroženim obiteljima na području Mostara i okolice, čiji je donator humanitarna danska organizacija Hjaelp Sarajevos Born – Pomoć djeci Sarajeva.

U ponedjeljak, 31.07.2017. počela je prva faza ove plemenite inicijative te su donirani paketi s hranom za Narodnu kuhinju te obitelji iz Bafo naselja kao i drugih naselja Mostara.

Drugi dan akcije, utorak 1.8.2017. posjetili smo socijalno ugrožene porodice u Blagaju i Donjim Vranjevićima te im donirali pakete s hranom.

”Zadovoljni smo zaista što smo dio ove plemenite akcije i što ćemo dati svoj doprinos za one kojima je pomoć najpotrebnija. Nažalost u Bosni i Hercegovini socijalno ugrožene obitelji se nalaze na marginama društva, te su prepušteni sami sebi i pomoći donatora. Na svu sreću postoje humanitarne organizacije poput ”Pomoć djeci Sarajeva”, koja je prepoznala potrebe ove države i onih koji u njoj jedva preživljavaju”, kazala je Aida Kajan predstavnica Udruge Naša djeca.

Druga faza ove humanitarne akcije bit će realizirana u mjesecu septembru/ rujnu, kada će se također donirati hrana socijalno ugroženim obiteljima na području Mostara i okolice.