Udruženje Naša djeca , kroz svoj dugogodišnji rad steklo je brojne prijatelje, partnere i donatore koji dodatno pomažu djeci i mladima bez roditeljskog staranja. Uz podršku i razumijevanje uspjevamo u našoj misiji i zajedničkim snagama ovoj osjetljivoj populaciji, stvaramo bolje uvjete za život te obogaćujemo svakodnevicu. 

Proteklog mjeseca korisnicama stambene jedinice Naša djeca, omogućeno je ljetovanje uz pomoć plemenitih ljudi i organizacija. Naime, talijanska organizacija Associazione Fabio Vita Nel Mondo Onlus, preko koordinatorice Đenite Redžić , omogućila je omladinkama  ljetovanje u Italiji . Djevojke su provele ugodnih petnaest dana u gradu Monte Fasce, te uživale u talijanskoj kulturi i prirodnim ljepotama.

Također, posredstvom Udruženja Sunce i uz pomoć našeg Udruženja , za korisnicu stambene jedinice omogućeno je ljetovanje u Crnoj Gori u Dobrim Vodama.

Da bi naši omladinci jeli zdravu i organsku hranu, pobrine se Udruga Nešto više, koja nam veoma često donira uzgojeno organsko povrće, te s kojom imamo veoma dobru dugogodišnju suradnju.