Tokom proteklog mjeseca, kao uvijek do sada bili smo počastvovani posijetom jedne od osnivačica Udruženja, gospođe Indire Alikalfić.
Indira je sa svojim prijateljima iz Švedske namjenski doputovala u posjetu našem Udruženju u želji da svoje prijatelje pobliže upozna sa našim dosadašnjim zajedničkim humanitarnim radom i misijom.

Budući da Udruženje svoj rad realizira zahvaljujući donatorskim sredstvima, naši osnivači i volonteri pomažu nam da upoznamo nove osobe,pojedince i porodice kako bi stvorili nova prijateljstva koja će biti naša snaga, nova nit i spona za dobro i bolje sutra naših korisnika.
Bez podrške plemenitih osoba, pojedinca i firmi , Udruženje nažalost ne bi mogli realizirati svoju misiju.

Tokom trodnevne posjete Mostaru Indirini prijatelji postali su i naši prijatelji. Upoznali smo ih sa misijom i cijelokupnim radom Udruženja, uspijesima, ali i problemima sa kojima se susrećemo u realizaciji naših projekata od kojih je jedan od osnovnih nedostatak finasijskih sredstava.
Naši gosti nisu krili svoje utiske i emocije upoznavši se sa našim korisnicima, koji su kao mali znak zahvalnosti za našu osnivačicu i njene prijatelje pripremili prigodan ručak.

 

 

 

Kao znak podrške našem radu i daljem djelovanju, Indirinom povjerenju i izgrađenom prijateljstvu, od gostiju iz Švedske zaprimili smo dragocijena novčana sredstva:
Gospođa Iman Benhaui 100,00 Eura;
Porodica Osama – 1.000,00 Eura;
Porodica Mayssonn – 1.000,00 Eura;

U ime tima i korisnika od sveg srca se zahvaljujemo našoj Indiri i gostima na posjeti, koja nam je dala snagu i vjeru u naš dalji humanitarni rad.